Főoldal - toneMedia - a hatékony, követhető és olcsó telekommunikációs reklámeszköz
tonemdia - kezdő oldal
Telefon: + 36 / 1 / 9876 255             Fax: + 36 / 1 / 9876 254
E-mail: kapcsolat@tonemedia.hu

Így működik: hogyan használja a tonemediát.

A tonemedia előre rögzített, tetszőleges hanganyagot, a telefon rendszerei segítségével, automatikusan felhív.
A hívás összes információját törvényi keretek között rögzíti, majd azokat Megbízónak átadja, a kampányt követő 24 órán belül.

Olvassa el tájékoztatónkat, hogy megtalálja, Önnek is tökéletes Partnere a tonemedia.


Összehasonlítás: miért verhetetlen a tonemedia.

Bármilyen kommunikációs eszközt használ, olyankor is van költsége, ha nem jut el a célzotthoz üzenete! A tonemedia esetében csak a célba ért üzenetért fizet. Nem fizet azért, ha az üzenetét elküldte, de a fogadó fél nem kapta meg! Csak a sikeresen végződtetett megkeresésekért fizet.

Olvassa el tájékoztatónkat, hasonlítsa össze a lehetőségeket.Információt akar közölni: mondja el, egyenként, Mindenkinek.

Ha szeretne sok embernek egyszerre, azonos információt elmondani, hívja fel Őket Ön. Akár 150.000 Ügyfelét, Partnerét, ismerősét 1 nap alatt. Számoljon utána, hogy a leghatékonyabb és a legolcsóbb is egyben.

Olvassa el tájékoztatónkat, elmondjuk Mindenkinek.Keltse fel az érdeklődést: hirdessen, reklámozzon néhány forintért.

Csak azt vásárolják meg, amiről tudják, hogy létezik. A jól kialakított, nagy tömeghez szóló és olcsó reklám elengedhetetlen. A legkisebb reklám is szeretne több ezer embert elérni. De jobb ha több tízezer, vagy százezer, akár millió embernek üzenhet.

Olvassa el tájékoztatónkat, számoljon utána.Eredményes értékesítés: olcsó és azonnali eredmény.

El akarja adni szolgáltatását, termékét sok ezer embernek! Csak a tényleges vásárlókkal szeretne foglalkozni? Hívja fel Őket és kössön konkrét üzletet, azonnal. Hogyan tud egy nap akár több száz vevőhöz jutni?

Olvassa el tájékoztatónkat, legyen a tonemedia az értékesítője.Kérdezze meg: a válaszok készen várják.

Kérdezze meg vásárlóit, potenciális Ügyfeleit, Partnereit és azonnal kapja a válaszokat. Akár a kérdés napján megkapja az össze választ. Ma már nem elegendő, ha jó a termék, az ár. vegye figyelembe vásárlói, Partnerei véleményét, kérje visszajelzésüket.

Olvassa el tájékoztatónkat, hogyan végzi el gyorsan és olcsón ezt is a tonemedia.Ezen az oldalon folyamatosan frissülő, bővülő információkat talál a tonemedia szolgáltatásairól, eredményeiről. Látogasson el oldalainkra és ismerje meg jobban, hogy tudja kihasználni a tonemedia lehetőségeit, saját hasznára.

További kérdéseivel keressen Minket e-mailben, vagy telefonon.

toneMedia - 2012